Afla raspunsuri la intrebarile tale.

Pentru comenzile online se va percepe o taxă de transport de 19 RON. Costul taxei de transport se va adăuga automat la suma totală a coșului de cumpărături.

De obicei livrăm comenzile în termen de 2-3 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Cu toate acestea, durata livrării nu este garantată, este posibil ca în anumite cazuri livrarea să dureze mai mult. În ziua livrării, reprezentanții serviciului de curierat vor notifica cumpărătorul prin telefon sau SMS înainte de livrarea propriu-zisă.

Aveți de asemenea posibilitatea să solicitați livrarea la locul de muncă. Dacă doriți să primiți comanda la locul de muncă, nu ezitați să ne furnizați adresa Dvs. de lucru

Produsul comandat va fi întotdeauna facturat la prețul afișat în momentul plasării comenzii.

Trebuie să ne informați cât mai curând posibil, în termen de 24 de ore! Vă rugăm să completați formularele necesare, explicând exact solicitarea dvs., apoi trimiteți un email la comenzi@cdimag.ro

Banii se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre CDIMAG, in contul indicat. Daca plata a fost efectuata cu card bancar online, restituirea se va efectua in contul respectiv.

O comanda activa poate fi anulata sau modificata telefonic la numerele: 0757 251 475 sau 0770 941 859

[contact-form-7 id="1141" title="Newsletter 1"]
X