Cine Suntem?

Mind Soft Media este o companie romaneasca, înființată in anul 2017 din pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă realizarea si comercializarea de produse din gama handmade, produse din ceramica, aranjamente florale si multe altele, acestea fiind comercializate pe piata interna .Produsele comercializate de catre compania noastra sunt destinate tuturor celor care doresc calitate si stiu sa aprecieze efortul din spatele acestui business.

Acordam o atentie deosebita la detalii, astfel incat produsele comercializate sunt pe masura pretentiilor clientilor nostri.

Site-ul nostru comercializeaza o gama variata de produse oriunde in tara. Ne bazam activitatea pe respectul fata de client,iar succesul nostru se bazeaza pe increderea clientilor nostri. Alegand sa lucrati cu noi, economisiti timp si bani. Comenzile se fac usor, iar comunicarea este rapida.

Online shopping and delivery service concept. Paper cartons in a shopping cart on a laptop keyboard, this image implies online shopping that customer order things from retailer sites via the internet.

#STAIÎNCASA : LIVRAM FERICIRE ORIUNDE ÎN ROMÂNIA

Am marit gama de produse, astfel incat sa te poti bucura de o diversitate cat mai mare. Punem accent pe produse de calitate si de aceea alegem doar produsele care sunt cele mai bune.

Dacă puteți să o țineți tot așa, e bine, sunteți pe drumul potrivit! Am fost incantat de modul si durata pentru procesarea acestei comenzi. Multumesc!
X